El CF Martorelles celebra un curs més en expansió

L'entitat va presentar dissabte els seus 25 equips per la temporada 2022-2023

Esports

Els 25 conjunts van desfilar pel camp municipal
Els 25 conjunts van desfilar pel camp municipal | CF Martorelles

El dissabte va ser un dels dies grans pel CF Martorelles. El club futbolístic va celebrar la presentació dels seus equips per la temporada 2022-2023. Enguany, l'entitat martorellesenca compta amb 25 equips i segueix creixent com a club.

El club martorellesenc va celebrar una de les seves jornades principals, on els 25 equips de l'entitat es van presentar davant la seva afició. El club compta aquest any amb conjunts que cobreixen totes les categories de futbol base masculí, des de prebenjamí fins a juvenil, i també inclou el primer equip de Tercera Catalana i el filial. Dins d'aquests 25 conjunts també n'hi ha tres de femenins: un cadet, un infantil i el sènior.

A més de la presentació d'equips, la jornada va tenir diverses activitats complementàries i l'animació musical de la Batucada Joves de Mollet. Durant l'acte, també es van realitzar diversos sortejos, com una pilota signada per Alèxia Putellas o unes botes del martorellesenc Denis Cruces, antic jugador del CF Martorelles i actualment a la UD Las Palmas.

Un festival de gols per acabar

La jornada va acabar amb el partit de lliga del primer equip contra l'Atlètic Vallès. El duel va oferir un partit ple de gols que va finalitzar amb un 4-4 i un punt per cada club. El resultat deixa al FC Sant Celoni com a líder en solitari, ja que el CF Martorelles cau a dos punts del conjunt santceloní, però manté el segon lloc a la taula.

Edicions locals