Festa de presentació del CF Martorelles per aquest dissabte

El club organitza una tarda plena de futbol pels seus 22 equips

Esports

El camp municipal tornarà a viure la gran festa de la presentació
El camp municipal tornarà a viure la gran festa de la presentació | CF Martorelles

El CF Martorelles viurà aquest dissabte un dels seus grans dies, la presentació de la temporada 2022-2023. Els 22 equips de l'entitat es lluiran davant la seva afició al Camp de Futbol Municipal des de les 16 h. La festa acabarà amb el partit de lliga del primer equip contra l'Atlètic Vallès, que començarà a les 19 h.

El club martorellesenc celebrarà una de les seves jornades principals, on els equips de l'entitat es mostraran davant l'afició local. El CF Martorelles compta aquesta temporada amb 25 equips, que cobreixen totes les categories de futbol base masculí, des de prebenjamí fins a juvenil, i també inclou el primer equip de Tercera Catalana i el filial. Dins d'aquests 25 conjunts també n'hi ha tres de femenins: un cadet, un infantil i el sènior.

A més de la presentació d'equips, la jornada comptarà amb diverses activitats complementàries per amenitzar la festa com sortejos - entre els quals destaca una pilota signada per Alèxia Putellas -, venda de productes del club o una batucada a càrrec de la Batucada Joves de Mollet.

Final amb el primer equip

La tarda acabarà amb el partit de lliga del primer equip, que aquest dissabte rep a l'Atlètic Vallès. El conjunt martorellesenc arriba en un gran estat de forma, ocupant la segona posició a la lliga empatat a 22 punts amb el líder, el FC Sant Celoni. Els de Víctor Toro necessiten seguir sumant victòries per continuar a les posicions capdavanteres del grup i lluitar per l'ascens a Segona Catalana.

Edicions locals