La UEB Martorelles es presenta aquest dissabte amb xifra rècord d'equips

La festa comptarà amb els 12 conjunts del club i amb partits dels dos sèniors

Esports

Els equips del club martorellesenc s'exhibiran davant la seva afició
Els equips del club martorellesenc s'exhibiran davant la seva afició | UEB Martorelles

La UEB Martorelles prepara la seva gran festa per aquest dissabte a la tarda. El Pavelló Municipal acollirà la presentació dels 12 equips de l'entitat a les 16 h. Després de la sortida de tots els equips, els dos sèniors jugaran els seus partits de lliga per omplir la tarda de bàsquet.

Pel club, la presentació d'equips d'aquest any serà "una tornada a la normalitat", segons explica el president de la UEB Martorelles, Albert Nogueres. El dirigent destaca que volen mostrar "el creixement que ha tingut el club en els últims anys", ja que aquest any l'entitat compta "amb més equips que mai".

En total, la UEB Martorelles tindrà 12 equips aquesta temporada i uns 160 jugadors. Nogueres afirma que aquesta xifra rècord és molt important: "Ens fa il·lusió perquè mai havíem estat tants i perquè tenim pràcticament totes les categories plenes". El president també destaca que aquest nombre és "molt alt per un poble de la mida de Martorelles" i demostra que el club ja és "una entitat consolidada i gran".

La jornada de presentació conclourà amb els dos partits de lliga dels sèniors. El femení jugarà contra el CB Vilanova del Vallès a les 17.45 h, mentre que el masculí ho farà contra el CB Roser a les 19.15 h. Els dos conjunts arriben amb dinàmiques oposades. El femení suma una victòria i tres derrotes, en contrast amb el masculí que porta ple de triomfs.

Buscant l'ascens del sènior masculí

La UEB Martorelles segueix tenint com a objectiu tenir "un equip per categoria i gènere", una fita per la qual només els falten dos equips "un júnior femení i un infantil masculí", segons explica Albert Nogueres. Respecte als objectius competitius, el president declara que "els equips de petits no en tenen" i se centren en els sèniors. Des del club, volen que el masculí "pugi de divisió", mentre que el femení ha de "consolidar-se a la categoria, perquè és un equip més nou".

Edicions locals