B&B Trends, filial del grup Brand Corner, serà l'adjudicatària de Coveright Surfaces

La companyia continuarà amb l'activitat de la planta de Martorelles, però planteja reduir llocs de treball

Economia

La companyia B&B Trends, filial del grup Brand Corner, serà l'adjudicatària de Coveright Surfaces, situada a Martorelles. L'empresa es farà amb el lideratge de la planta martorellesenca després que la companyia dedicada a la fabricació de recobriments per a la indústria del moble i la construcció, entrés en concurs de creditors el passat 31 d'agost.

B&B Trends, qui finalment ha estat l'única empresa que va presentar oferta per al concurs, compta amb una àmplia experiència en la producció, el desenvolupament i la venda de petits electrodomèstics de les marques Ufesa, Daga, Di4 i Zemer i té dos centres de fabricació a Espanya, un a Santa Parpètua de Mogoda i un altre a Vitòria, així com tres unitats d'I+D, una en cadascun dels municipis anteriors i la restant, a la localitat de Cixi (Xina). 

Així mateix, és una de les 15 companyies en actiu del conglomerat català Brand Corner, amb seu a Sant Cugat del Vallès, i especialista a comprar empreses amb dificultats amb la finalitat de reflotar-les. És el cas de l'empresa dedicada a la fabricació de precintes de seguretat, Precintia, ubicada al polígon industrial de la Llagosta i que a finals de gener de 2021 era adjudicada la seva venda a B&B Trends, després d'haver entrat en concurs voluntari de creditors.

Segons fonts consultades per aquest diari, la companyia compra Coveright amb la intenció de continuar l'activitat productiva de la planta, però preveu reduir la xifra de treballadors, passant dels 50 actuals a una trentena. Fet que comportarà negociacions entre els sindicats i la nova propietat, ja que es preveu l'obertura d'un Expedient de Regulació d'Ocupació. Unes negociacions que estarien en fase d'iniciar-se, segons aquestes mateixes fonts, un cop el jutjat mercantil que porta el cas faci l'adjudicació definitiva de la compra a B&B Trends.

 

Edicions locals