Un taller d'autodefensa feminista encetarà la programació del 25N a Martorelles

Per commemorar el Dia Contra la Violència Masclista l'Ajuntament ha programat diverses activitats, entre elles també un taller amb el grafiter Dase

Societat

L’Ajuntament de Martorelles ha programat per aquest divendres, 11 de novembre, un taller d'autodefensa feminista. El taller que tindrà lloc a l'Era Jove a partir de les 17. 30 h, forma part de les activitats que l'Ajuntament ha programat per a commemorar el 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista.
 

Aquest primer taller anirà a càrrec de Biterna Autodefensa i les inscripcions es poden fer a l’Instagram de Joventut (@martorellesjove) o al telèfon 697 127 353. 

La resta d'activitats programades tindran lloc el mateix dia 25 de novembre. La jornada l'encetarà el manifest contra la violència masclista que la regidora d'Igualtat, Mireia Estivill, llegirà a les 12 h a la plaça de l'Ajuntament. A la mateixa hora, l’Ajuntament publicarà als seus perfils de xarxes socials elvídeo “Stop violència masclista a Martorelles” a càrrec dels treballadors i treballadores municipals. 

Mentre que a la tarda, tindrà lloc un taller de grafit amb el grafiter Dase per a pintar el mur de Carrencà contra la intolerància. L'activitat comptarà amb dos torns: el primer de 16 h a 18 h i el segon de 18 h a 20 h, a les pistes de Carrencà. 

Les inscripcions per aquest taller de grafit es poden fer a través del correu electrònic mar.participacio@martorelles.cat.

Edicions locals