Comencen els treballs per renovar l'enllumenat del parc de Can Sunyer

L’obra es va adjudicar a l’empresa SECE SA per un import de 78.331,99 euros i està subvencionada 100% per la Diputació

Societat

Comencen els treballs per renovar l'enllumenat del parc de Can Sunyer
Comencen els treballs per renovar l'enllumenat del parc de Can Sunyer | Aj. Martorelles

Els treballs de renovació de l’enllumenat públic del parc de Can Sunyer ja han arrencat. Concretament, l’actuació va començar aquest dimecres amb la reforma de la instal·lació elèctrica de l’enllumenat en el tram que hi ha entre l’escola Les Pruneres i la plaça El·líptica.

El projecte consisteix a substituir l’enllumenat actual per tecnologia LED i ampliar els punts de llum a 61 en aquest tram. L’actuació permetrà tenir una major visibilitat a la zona, augmentar el rendiment lumínic i disminuir el consum energètic: “Aquesta actuació ens permet posar al dia l'enllumenat al parc i adaptar-lo als usos i recorreguts actuals sorgits dels equipaments que s'han instal·lat al parc els darrers deu anys. Alhora, donar més seguretat pels vianants en aquest entorn i millorar en consum energètic del parc,” explica l'alcalde Marc Candela. 

L’obra es va adjudicar a l’empresa SECE SA per un import de 78.331,99 euros (IVA inclòs) i està subvencionada 100% per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa específic de resiliència local.

Edicions locals