Alberto Pérez i Víctor Redondo guanyen les 3h de resistència de motocròs

La Copa Derbi Variant va agrupar 28 motos de la mítica marca baixvallesana al circuit de Martorelles

Esports

El circuit martorellesenc va reunir els amants de Derbi
El circuit martorellesenc va reunir els amants de Derbi | Jesús Ramírez

La Copa Derbi Variant va celebrar el passat diumenge les 3 hores de resistència de Martorelles al circuit de motocròs local. Alberto Pérez i Víctor Redondo van ser els guanyadors de la penúltima cursa del campionat. La cursa va formar part dels actes del Centenari Rabasa-Derbi i comptava amb la col·laboració de l'Amics Motoclub Martorelles.

El circuit martorellesenc va acollir un matí de motociclisme amb fins a 28 equips participants, tots ells amb motos de la mítica marca baixvallesana Derbi. Cada motocicleta comptava amb dos o tres pilots, fent un total de 64 pilots al traçat de Martorelles.

Alberto Pérez i Víctor Redondo van ser els guanyadors de la cursa a la classificació absoluta i a la categoria elit, donant un total de 95 voltes durant les tres hores. Els germans Rodes van acabar segons i Joan Planes i Sergio Ruiz van tancar el podi, ambdós equips a una volta del guanyador.

A la resta de categories, Domingo López i Adrià Corts van ser els primers de la màster, Carles Riera i Benjamí Vila van guanyar la de clàssiques i David Caballero i Xavier Trulla van ser els triomfadors de la modalitat per a motos de sèrie.

Edicions locals