80 anys de l'homenatge a la gent gran de Martorelles

L'acte es va celebrar l'1 d'octubre amb un dinar a Montcada i Reixac

Societat

Els assistents a l'homenatge a la gent gran de Martorelles durant la celebració a Montcada i Reixac
Els assistents a l'homenatge a la gent gran de Martorelles durant la celebració a Montcada i Reixac | Aj. Martorelles

Coincidint amb l'1 d'octubre, el Dia internacional de la Gent Gran, l'Ajuntament de Martorelles va celebrar la 80a edició de l'homenatge a la gent gran del poble amb un dinar per a totes les persones majors de 75 anys del municipi al restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac.

L’acte va comptar amb l’alcalde, diversos regidors i la regidora de Gent Gran, Anna Nogueres, que va oferir unes paraules a totes les persones assistents en les quals va voler posar en valor l’homenatge a la gent gran de Martorelles i va encoratjar a la gent gran a seguir tan activa.

L’Associació de Comerç i Serveis de Martorelles va participar en l'esdeveniment amb un sorteig de productes de la Loteria Maite, Adela Centre d’estètica, Calçats Subirà, Josep Joier, Modes Àngels, Tapizados Saborit, Vejemon fruites i verdures i Montse Martín estètica i massatges. L’acte va concloure amb música i ball a càrrec del duet Sifasol.

Així mateix, durant la jornada l'Ajuntament va oferir una galeta commemorativa de l’acte a tots els assistents i un paraigua com a obsequi a totes les persones homenatjades. Les persones de més de 75 anys que no van assistir a la celebració, també tindran el paraigua, que poden passar a recollir per les oficines de Benestar i Família a partir de dilluns 3 d'octubre en horari de 9 h a 14 h de dilluns a dijous.

Edicions locals