Malestar i resignació entre els usuaris de l'R2 pel tall de la Sagrera

Des de dilluns i fins al desembre els trens s'aturaran a Sant Andreu Comtal

Societat

Alguns usuaris de l'R2 han modificat la ruta i ara agafen l'R3, plena també de viatgers
Alguns usuaris de l'R2 han modificat la ruta i ara agafen l'R3, plena també de viatgers

Malestar i alhora resignació, així es podria definir com se senten els usuaris del transport públic afectats des d'aquest inici de setmana per les obres de construcció de l'estació de la Sagrera a Barcelona. Uns treballs que comporten afectacions pels viatgers de l'R1, l'R2 i l'R11, els quals des d'aquest dilluns i fins a principis del mes de desembre acaben el seu trajecte a Sant Andreu Comtal i, per tant, deixen de connectar amb el centre de Barcelona.

Entre els 8.000 usuaris diaris de mitjana que utilitzen habitualment l'R2 des de l'estació de Mollet-Sant Fost hi ha la Gessica Vázquez, qui des d'aquest dilluns ha decidit canviar de línia i ara es desplaça fins a l'estació de Santa Rosa per agafar l'R3. Un canvi que li comporta bastants maldecaps: "Estic entrant mitja hora més tard a la feina", comenta la Gessica qui afegeix que a més, el tren no sol ser puntual: "Des que he fet el canvi a l'R3 el tren mai ha arribat a l'hora, sempre va amb bastant retard".

Per la Dina, una altra usuària habitual del servei, aquestes incidències no varien gaire del que ja sol passar de forma habitual: "Abans de les obres sempre hi havia problemes, fins i tot he hagut d'anar amb cotxe alguna vegada i això que compro la targeta mensual", explica aquesta veïna molletana que viatja amb l'R2 plena de gent i fa transbord al metro també a vessar.

Edicions locals