Cinquena edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a cuidadors no professionals

Entre els principals objectius del grup hi ha el d'evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura

Societat

| Aj. Martorelles

Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Valiente, l'àrea de Benestar i Família de l'Ajuntament de Martorelles torna a posar en marxa una nova edició, la cinquena, del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) com a recurs psicològic adreçat a les persones cuidadores no professionals. 

El GSAM és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. 

En aquesta nova edició s'han plantejat un total de 10 sessions, les quals s’impartiran a l'Espai Cívic El Safareig amb les dates i els horaris encara per determinar. 

Les persones que hi participin s’han de comprometre, per una banda, a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació. Per altra banda, a assistir a totes les sessions, ja que disposaran de l’ajut d’un psicòleg i té una durada de 7 sessions de dues hores.

Les persones interessades poden demanar més informació a la regidoria de Benestar i Família (av. Piera, 70), de dilluns a divendres de 9 h a 14 h o al telèfon 93 570 12 52.

Edicions locals