Nova cervesa Hobac amb mucílag de cacau i cereals de Gallecs

La marca martorellesenca ha elaborat la cervesa amb Pol Contreras, un reconegut xocolater

Economia

Nova cervesa Hobac amb mucílag de cacau i cereals de Gallecs
Nova cervesa Hobac amb mucílag de cacau i cereals de Gallecs

La marca de cervesa artesanal Hobac ha elaborat una nova cervesa amb mucílag de cacau. En concret es tracta d'una substància gelatinosa que contenen certes plantes, entre elles la del cacau, la qual se sol utilitzar per fermentar el fruit del cacau.

Hobac ha utilitzat ara aquest ingredient, el qual aporta dolçor i un punt d'acidesa, en una nova cervesa que va treure al mercat el mes de juliol, en una edició limitada i numerada, de la mà d'en Pol Contreras, un reconegut talent culinari i considerat un virtuós del cacau, procedent de Sort (Pallars Sobirà).

Segons Eduard Illa, cerveser d'Hobac, es tracta d'una cervesa "complexa" i "treballada", amb un toc d'"exclusivitat". Un producte encaminat al món gastronòmic on s'ha tingut cura de tots els detalls: "L'ampolla és com les que es fan servir per fer cava i va amb tap de suro perquè aguanti bé la pressió i l'envelliment", explica Illa.

A banda del mucílag, en la recepta d'aquesta cervesa també s'inclouen productes de proximitat com el cereal d'un productor de Gallecs, el Santi. Un ingredient que s'ha volgut plasmar amb una imatge del mapa de l'espai natural en l'embolcall de l'ampolla que s'ha fet amb pedra calcària molta.

Edicions locals