Ceda el vaso guanyadora de la competició de les colles d'una festa major amb èxit de públic

Els actes de l'Envelat, com l'espectacle de l'humorista Pep Plaza i el concert de Las Migas, els que van congregar més assitents

Cultura

Ceda el vaso, la colla guanyadora de la competició 2022
Ceda el vaso, la colla guanyadora de la competició 2022 | Aj. Martorelles

Per segon any consecutiu, Ceda el vaso es va convertir en la guanyadora de la competició de colles de la festa major de Martorelles 2022. El grup liderat per la Clàudia Cabrera es va imposar als seus rivals en la majoria de les proves, sent especialment dolça la victòria de la prova del lipdub, segons manifestava Cabrera: "És la que més ens costa i la que més gaudim fent-la", deia la cap de colla dels Ceda el Vaso.

A banda d'aquest doblet aconseguit l'any passat i enguany, Ceda el vaso compta amb una altra victòria a les seves mans, la que va aconseguir el 2015 –any de la fundació de la colla–. Una victòria que comparteixen, però, amb una altra colla, Los Iluminaos, ja que en aquella edició es va produir un empat.

Tot i proclamar-se guanyadors, fet del qual Cabrera es mostra molt "contenta i amb ganes de seguir", destaca la unió que hi ha entre totes les colles: "Som una gran família i cada any s'apunta més gent".

A banda de la gran participació en la competició, la festa major també va sumar bones xifres pel que fa al públic. Segons fonts de l'Ajuntament, enguany es van omplir tots els actes, sent especialment destacats els espectacles que es van fer a l'Envelat de l'humorista Pep Plaza, l'Improshow, el concert de Las Migas i el de l'orquestra Selvatana. En tots ells es va arribar a l'aforament màxim –400 persones–. Mentre que els Djs de nit i la Dalton Band van superar les 600 persones.

Pep Plaza durant la seva actuació a l'Envelat

 

Edicions locals