La UEB Martorelles i l'Ajuntament signen un conveni de col·laboració

L'acord de quatre anys garanteix un suport econòmic i millores al pavelló per l'entitat

Esports

Marc Candela i Albert Nogueres signant el conveni
Marc Candela i Albert Nogueres signant el conveni | Ajuntament de Martorelles

L'Ajuntament i la UEB Martorelles han signat un acord de col·laboració pels pròxims quatre anys. El conveni, signat el passat 8 de setembre, permet consolidar i reforçar la fase de creixement en què es troba el club de bàsquet.

A la firma del conveni van ser-hi presents l’alcalde de Martorelles, Marc Candela; el regidor d’Esports, Gerard del Caño; i el president de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles, Albert Nogueres.

L'acord donarà una aportació econòmica anual a l’entitat, a més del compromís del consistori en àrees com el manteniment i la millora del pavelló. Gerard del Caño valora molt positivament l'acord: “L’àrea d’esports vol ajudar a les entitats a seguir creixent. Tenim objectius comuns entre club i ajuntament. Tant el bàsquet com el futbol estan fent una feina de base i de futur molt important”.

Pel president de l’entitat aquest acord “permet consolidar i reforçar la fase de creixement en què es troba el club des de fa quatre anys. A més a més, aporta tranquil·litat i regularitat als ingressos de club, i això permet treballar amb una visió de més llarg termini i afrontar projectes de més envergadura”, explicava Nogueres.

Edicions locals