Martorelles projectarà cada mes un film del Cicle Gaudí

La primera projecció serà 'Escape room', el divendres 30 de setembre a les 18.30 h al Celler de Carrencà

Cultura

Martorelles projectarà cada mes un film del Cicle Gaudí
Martorelles projectarà cada mes un film del Cicle Gaudí | Filmax

L'Ajuntament martorellesenc s'ha incorporat a la programació del Cicle Gaudí, una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

La primera projecció serà la pel·lícula Escape room, que es projectarà el divendres 30 de setembre a les 18.30 h al Celler de Carrencà. El film està dirigit per Héctor Claramunt i protagonitzat per Joel Joan, Paula Vives, Ivan Massagué i Mònica Pérez. Es tracta d'una comèdia esbojarrada que situa els quatre protagonistes dins d'un escape room, una de les opcions d'oci més en voga en l'actualitat. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir-ne superant proves tan enginyoses i divertides com perilloses. Per assistir-hi, cal comprar el tiquet a martorelles.cat/entrades i a la taquilla el dia de la projecció. L'entrada general té un preu de 4,50 € (3 € amb bonificacions).

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb l'objectiu d'arribar allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l'oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes. Martorelles és el setè municipi de la comarca en adherir-se'n, després de Montornès, Vilanova, Granollers, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells del Fai i Cardedeu.

Edicions locals