Més de 130 persones participen a La Gurrinada

Karim Cabeo va ser el guanyador de la quarta edició de la cursa nocturna

Esports

La Gurrinada va començar a Can Gurri
La Gurrinada va començar a Can Gurri | Espai Tortuga

Santa Maria de Martorelles

La Gurrinada va poder celebrar finalment la seva quarta edició el passat divendres. Més de 130 persones van participar en la cursa nocturna de Santa Maria, tot i que hi havia més de 170 inscrits. 

Karim Cabeo va ser el guanyador absolut i de la categoria masculina, per davant de Sergi Cabeza i Miguel Ángel Bustillo. Entre les dones, Jessica Ruiz va ser la més ràpida amb Anna Masip i Gemma Macián en segona i tercera posició.

La cursa nocturna va comptar amb un recorregut d'11,5 km i un desnivell positiu de 330 m. La prova es va iniciar a les 21.30 h a Can Gurri i posava als participants un màxim de 1.45 h per acabar-la. Els corredors van poder gaudir durant la prova d'un avituallament de refrescs i d'un entrepà i beguda al final d'aquesta.

Rosa Manyosa, una de les organitzadores destaca el bon ambient de La Gurrinada: "La gent acaba molt contenta, hi ha molt companyerisme".

La cursa estava prevista pel 15 de juliol, durant la Festa Major de Santa Maria, però es va haver d'ajornar per les restriccions al Parc de la Serralada Litoral amb motiu de les altes temperatures. La Gurrinada va trobar el seu lloc al setembre, dintre de les festes de la patrona.

 

Edicions locals