Una festa amb protagonisme motard

L'Associació 100 Aniversari Rabasa Derbi va encapçalar ahir el tret de sortida de la gresca, amb el pregó

Cultura, Esports

L'alcalde, Marc Candela, i el Joan Ruiz, membre de l'Associació 100 aniversari Rabasa Derbi
L'alcalde, Marc Candela, i el Joan Ruiz, membre de l'Associació 100 aniversari Rabasa Derbi | Aj. Martorelles

Dijous al vespre arrencava oficialment la festa major de Martorelles d'enguany, amb el pregó a càrrec d'en Joan Ruiz, membre de l'Associació 100 aniversari Rabasa Derbi, amb motiu del centenari de la marca de bicicletes i motos.

Ruiz, des del balcó de la Masia de Carrencà, recordava que aquest era un acte més per celebrar aquesta efemèride, "el 100 aniversari de Bicicletes Rabasa, que al final de la dècada dels 40 ja va passar a ser Bicicletes Rabasa Derbi". Alhora, va anunciar que el divendres vinent (16 de setembre) s'inaugurarà el Museu de Motos i Bicicletes Derbi al Celler. "Les motos exposades seran de la dècada dels 50, 60, 70 i 80, i amb unes motos de carreres molt significatives per a la seva època".

Motocròs infantil i femení

Les motocicletes tenen sempre un forat a la programació de la festa major de Martorelles, i enguany també ha estat així. La trobada de motos antigues de diumenge passat va ser un dels primers actes del programa festiu, i aquest dissabte a les 18 h tindrà lloc una competició de la Lliga Catalana infantil i del Campionat de Catalunya femení de motocròs, acollit per l'entitat Amics Motoclub Martorelles.

Edicions locals