El CF Martorelles arriba a semifinals del Torneig d'Històrics de la comarca

El sènior masculí va caure a semifinals davant l'EC Granollers

Esports

L'equip martorellesenc celebrant el passi a semifinals
L'equip martorellesenc celebrant el passi a semifinals | CF Martorelles

El primer equip del CF Martorelles segueix amb la preparació de la temporada 2022-2023. Aquest cop ho ha fet al Torneig d'Històrics del Vallès Oriental, disputat entre Cardedeu, la Roca i Sant Antoni de Vilamajor el passat cap de setmana.

L'equip martorellesenc va signar una bona actuació, arribant a semifinals. Al triangular de la primera fase, el CF Martorelles va guanyar els seus dos partits, contra el CF Vilanova (0-0 i 0-2 als penals) i contra el CF Ametlla (0-1). A les semifinals, els de Víctor Toro es van trobar amb un dels rivals més difícils, l'EC Granollers. L'equip no va poder passar a la final i va caure per 2-1, davant els granollerins que acabarien sent els campions del torneig.

El femení del CF Martorelles també va participar en el torneig en la categoria femenina, però no va poder passar de la fase de grups.

Final de pretemporada a la Festa Major

Els amistosos de Festa Major seran el final de pretemporada per la majoria d'equips del club. El primer equip s'enfronta al Lliçà de Vall, en un partit que s'està disputant a l'hora del tancament de l'edició d'aquest diari. El sènior masculí començarà la lliga la setmana que ve, el dissabte 17.

Edicions locals