La Gurrinada arriba per la festa de la patrona

La cursa se celebrarà aquest divendres després d'haver-se ajornat al juliol

Esports

La Gurrinada ha trobat finalment la seva data aquest divendres
La Gurrinada ha trobat finalment la seva data aquest divendres | Ajuntament de Santa Maria

La quarta edició de La Gurrinada es podrà celebrar finalment aquest divendres. La cursa, prevista pel juliol, se celebrarà aquest divendres a partir de les 21.30 h, dins els actes de la festa de la patrona.

La cursa estava prevista pel 15 de juliol, durant la Festa Major de Santa Maria, però es va haver d'ajornar per les restriccions al Parc de la Serralada Litoral amb motiu de les altes temperatures. La Gurrinada ha trobat el seu lloc aquest divendres, dintre de les festes de la patrona. 

La cursa nocturna tindrà un recorregut d'11,5 km amb un desnivell positiu de 330 m. La prova començarà a les 21.30 h a Can Gurri i s'haurà de fer, com a màxim, en 1.45 h. La cursa està reservada als majors de 18 anys i als menors acompanyats o amb autorització i serà obligatori per a tots els participants portar llum frontal. Durant la prova hi haurà un avituallament de refrescs i al final els esportistes podran gaudir d'un entrepà i beguda.

La cursa tindrà un màxim de 200 participants. La inscripció té un cost de 14 € i es pot fer al següent enllaç fins demà dimecres.

Edicions locals