El Torneig d'Històrics estrenarà la categoria femenina

El campionat de futbol vallesà es disputarà a partir de dimecres entre Cardedeu, la Roca del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor

Esports

El Torneig d'Històrics estrenarà la categoria femenina
El Torneig d'Històrics estrenarà la categoria femenina | Consell Comarcal Vallès Oriental

El Torneig d'Històrics del Vallès Oriental ha posat en marxa el compte enrere per a l'11a edició que tindrà com a principal novetat la categoria femenina, amb sis equips. El campionat estival es disputarà des d'aquest dimecres fins diumenge en tres seus entre Cardedeu, la Roca del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor. 

L'acte de presentació del torneig va tenir lloc ahir dilluns a Cardedeu, seu principal, i va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Emilio Cordero, que va agrair a totes les persones que fan possible aquest campionat i que s'impulsa des del Consell comarcal. Aquest torneig té la intenció de reunir el màxim d'equips vallesans amb més de 75 anys d'història. 

La novetat d'enguany serà la categoria femenina, que comptarà amb sis equips dividits en dos grups en un format de triangular. En l'agrupació A hi ha la Penya Blanc i Blava la Roca, el Figaró i el Sabadell; i en el B, el Llerona, el Palautordera i el Martorelles. La fase de grups es disputarà a la Roca entre dimecres i dijous i els dos primers classificats de cada agrupació disputaran dissabte la semifinal, a la Roca, i diumenge la final, a Cardedeu.

Pel que fa al torneig masculí, s'iniciarà dijous amb partits entre les seus de Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor. La categoria està formada per quatre caps de sèrie amb el Caldes de Montbui, el juvenil de l’Esport Club Granollers, el Futbol Club Cardedeu i el Futbol Club Sant Celoni. Aquests quatre conjunts s’enfrontaran entre ells i la resta jugaran en un format de triangular, entre Llinars, Ametlla del Vallès, Martorelles, Vilamajor, Vilanova del Vallès i Unió Esportiva Montmeló. Els equips guanyadors del triangular i del partit de caps de sèrie, s’enfrontaran dissabte a les semifinals, entre les seus de Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor, i diumenge es jugarà la final, a Cardedeu.

Edicions locals