La UEB Martorelles bat rècord d'equips per la 2022-2023

El club martorellesenc comptarà amb 13 conjunts, més que cap altra temporada

Esports

Un pas endavant pels sèniors, un dels objectius per aquesta temporada
Un pas endavant pels sèniors, un dels objectius per aquesta temporada | Gerard Magrinyà

La UEB Martorelles es prepara per una temporada rècord pel club. L'entitat comptarà amb un total de 13 equips per la temporada 2022-2023, el seu màxim històric. El president del club Albert Nogueres, destaca també que han aconseguit "la paritat entre equips masculins i femenins".

El club martorellesenc comença la temporada el dilluns vinent, amb la tornada als entrenaments de tots els equips. Aquest any l'entitat bat per tercer any consecutiu el seu rècord d'equips i jugadors, arribant als 13 conjunts. Aquesta xifra s'aconsegueix amb la creació de quatre equips: un premini mixt, un mini femení, un júnior masculí i un sub 25 masculí.

Albert Nogueres, president de la UEB Martorelles, afirma que des del club estan "molt contents", ja que compten amb "més jugadors que mai". A més, el dirigent destaca que, tot i el creixement, segueixen "mantenint la paritat i lluitant per l'equilibri".

Buscant més competitivitat als sèniors

Sobre els objectius per aquesta temporada, Nogueres es reafirma en la meta de "seguir fent créixer el club", però afirma que aquest any també volen "fer un pas endavant en competitivitat amb els sèniors" i "buscar l'ascens". El mandatari creu que l'any passat va ser "un any de transició" pel masculí i que, per això, volen refer-se. Pel que fa al femení, el president reconeix que és un equip creat fa poc, així que en el seu cas l'èxit és "seguir mantenint-lo i consolidant-lo".

La setmana que ve tornen els entrenaments a la UEB Martorelles i Nogueres afirma que volen fer "una mica de pretemporada al setembre", especialment amb els partits de Festa Major. La temporada dels sèniors i el sub 25 començarà l'últim cap de setmana de setembre, mentre que la resta d'equips arrencaran una setmana més tard.

Canvis a la coordinació esportiva

La UEB Martorelles també estrenarà canvis en l'estructura per aquesta temporada. Per primer cop, el club separarà la coordinació esportiva dels equips masculins i dels femenins. Eric Sánchez es mantindrà com a director tècnic i comptarà amb David Ferrando a la direcció dels conjunts masculins i de Victoria Poyatos als femenins.

Edicions locals