Onada de fitxatges a les files del CF Martorelles

El primer equip es prepara per una dura temporada a Tercera Catalana

Esports

El primer equip comença la preparació per la pròxima temporada
El primer equip comença la preparació per la pròxima temporada | CF Martorelles

El CF Martorelles s'està convertint en un dels equips més actius en el mercat de fitxatges d'enguany. Després dels primers fitxatges anunciats, en els últims dies el club ha fet pública la incorporació de fins a set jugadors més, provinents de diversos equips del Vallès i diverses categories.

La defensa és la posició més reforçada pel club martorellesenc. Després del ja anunciat Eric Pie, el conjunt de Víctor Toro sumarà tres reforços més. El primer és Uri Mestres, un jove central que arriba de jugar la lliga nacional juvenil amb el Jàbac i Terrassa. Als laterals arriben Otman Naya i Sebas Meneses. Naya prové del CF Bellavista Milán i aportarà combativitat a l'equip, mentre que Meneses ve del CF Montmeló UE i donarà polivalència a les posicions de darrere.

Al centre del camp arriben Enric Botella 'Quitxi' i Pol Estany. El primer ve a organitzar el joc del CF Martorelles des de l'Atlètic Vallès. D'altra banda, Estany juga en posicions més avançades i prové del FC Cardedeu, després de passar per les categories inferiors de l'EC Granollers.

Finalment, a la davantera se sumaran els extrems Víctor Díaz, del Racing Vallbona, i Carlos Tortosa, del CF Parets B. Els dos van jugar l'any passat a Segona Catalana, així que aportaran nivell i experiència.

El primer equip del CF Martorelles serà un dels que tindrà més cares noves a la categoria, començant per la banqueta amb Víctor Toro i Manel Camacho, i seguint per tots els fitxatges que jugaran al municipal de Martorelles.

 

 

Edicions locals