L'Ajuntament de Martorelles preveu tornar a licitar la gestió de la piscina municipal a la tardor

L'alcalde es comprometia durant el ple a buscar una nova zona de pícnic a dins del recinte

Societat

L'Ajuntament de Martorelles preveu tornar a licitar la gestió de la piscina municipal a la tardor
L'Ajuntament de Martorelles preveu tornar a licitar la gestió de la piscina municipal a la tardor | Aj. Martorelles

L'Ajuntament preveu tornar a licitar aquesta tardor la gestió de la piscina municipal. Així ho anunciava l'alcalde, Marc Candela, durant el ple celebrat dilluns.

Candela donava aquesta informació després d'una pregunta de la regidora de Martorelles En Comú Podem, Mónica Utrilla, qui feia arribar al ple municipal les queixes d'alguns veïns amb relació a l'eliminació de la zona de pícnic de l'equipament i d'algunes deficiències de les instal·lacions tant pel que tindria a veure amb el manteniment de l'aigua, - a causa de la presència de capgrossos-, com del mal estat del paviment.

Amb relació a aquests aspectes, Candela es comprometia a buscar un nou espai de pícnic dins la piscina, que no sigui compartit amb el bar i també avançava que el consistori està analitzant "fer una forta inversió per canviar els revestiments de les piscines", fet que evitaria així que els banyistes es puguin tallar, com ja hauria passat en alguna ocasió.

Per la seva banda, Mari Carmen Villarrazo del PSC també feia arribar les queixes d'alguns abonats de l'equipament per poder accedir a la piscina en els moments d'alta ocupació. En aquest sentit, l'alcalde explicava que des de l'equipament, quan s'arriba al 70% de l'ocupació, ja no es deixa entrar a cap altra persona que no sigui abonada a la piscina, per preservar l'entrada dels socis.

Edicions locals