El CF Martorelles avança en la preparació de la temporada que ve

El club ha anunciat els primers fitxatges i renovacions per la 2022-2023

Esports

Víctor Toro i Manel Camacho posant amb el president del club Jonathan Almeda
Víctor Toro i Manel Camacho posant amb el president del club Jonathan Almeda | CF Martorelles

Sergi Casanovas

El CF Martorelles comença a donar forma al seu projecte per la temporada 2022-2023. Després de conèixer els fitxatges de Víctor Toro i Manel Camacho per la banqueta, l'entitat martorellesenca ha presentat els seus primers fitxatges i renovacions.

A l'apartat d'incorporacions, el primer anunci ha estat el d'Alberto Serrano. El porter arriba des del CE Santa Eulàlia i és un conegut de Toro i Camacho. L'entrenador del primer equip creu que és "un jugador amb experiència" i que "ha jugat a categories superiors". Víctor Toro espera que els hi doni "un plus a la porteria".

L'altre fitxatge anunciat és el d'Alex Barriga, un jugador de Martorelles que ja havia jugat a les categories inferiors del club local, però que en aquest cas arriba des del juvenil del CF Mollet UE. El tècnic destaca d'ell que és "un jugador molt vertical" i que els hi aportarà "il·lusió i ganes".

Pel que fa a les renovacions, de moment són cinc els jugadors que continuaran a l'equip de Martorelles la temporada vinent. Adrià Escribano, Brian Quijada, Manel López, Dani Martínez i Marc Tabla són els noms confirmats per seguir jugant un any més a Tercera Catalana. Víctor Toro explica que la idea és "mantenir el bloc" perquè l'equip té una bona base: "Tenim jugadors veterans amb experiència i també joves amb molt recorregut per davant i molta il·lusió i ganes. Hem aconseguit una bona combinació de les dues coses".

Tot i mantenir aquesta base, l'entrenador afirma que han fet "bastants fitxatges", que s'aniran coneixent els pròxims dies. Toro creu que la plantilla té per davant "un any d'il·lusió i reptes", ja que l'any que ve el club celebra el seu centenari i tenen "molts jugadors de Martorelles".

Tornant al grup del Vallès Oriental

El primer equip del CF Martorelles tornarà aquest any al grup de Tercera Catalana amb els equips del Vallès Oriental, després de jugar l'any passat amb els del Vallès Occidental. Jonathan Almeda, president del club, afirma que estan "molt contents per tornar" per una qüestió de "proximitat i de rivals". El dirigent també creu que la lliga del Vallès Oriental és "millor i més tranquil·la".

Edicions locals