Martorelles reconeix els seus campions esportius d'aquesta temporada

L'Ajuntament va guardonar els campions de lliga i de campionats de diversos esports

Esports

Els equips femenins de la UE Bàsquet, alguns dels homenatjats a l'acte
Els equips femenins de la UE Bàsquet, alguns dels homenatjats a l'acte | Ajuntament de Martorelles

L'Ajuntament va reconèixer els esportistes i equips campions de la temporada 2021-2022. El Club Futbol, la UE Bàsquet i el Club Karate van tenir esportistes premiats a l'acte celebrat dijous passat a Can Carrencà. L'alcalde Marc Candela, i el regidor d'Esports, Gerard del Caño, van ser els encarregats de lliurar els diplomes als i les esportistes. 

Individualment, l'única premiada va ser Raja Hamouch, del Club Karate Martorelles, per haver-se proclamat campiona de Catalunya aleví el passat mes de maig a Torredembarra.

Pel que fa als equips, dos conjunts de la UE Bàsquet van rebre reconeixements. Van ser el pre-mini femení, campió del grup 4 de la segona fase de Nivell D-2, i el pre-infantil femení per guanyar, també a la segona fase, el grup 2 de Nivell C-1. 

El CF Martorelles també va ser present a l'acte amb tres equips. El Juvenil A va rebre els diplomes per proclamar-se campió de lliga del grup 31 de la Segona Catalana. L'equip Escola vermella i el Pre-benjamí C també van ser reconeguts per guanyar la lliga del Consell Esportiu comarcal de les seves respectives categories. 

Edicions locals