Catalunya Ràdio emetrà en directe dissabte, des de Carrencà, 'El suplement' amb Roger Escapa

L'Ajuntament i l'Associació 100 anys Rabasa-Derbi han programat una jornada plena d'activitats amb motiu del centenari de l'empresa

Societat

Catalunya Ràdio emetrà en directe dissabte des de Carrencà 'El suplement' amb Roger Escapa
Catalunya Ràdio emetrà en directe dissabte des de Carrencà 'El suplement' amb Roger Escapa

Martorelles celebra aquest dissabte el primer plat fort del centenari de Rabasa-Derbi, una de les indústries més emblemàtiques del municipi. L'Ajuntament de Martorelles i l'Associació 100 anys Rabasa-Derbi han programat una jornada plena d'activitats que arrencarà des de Carrencà, a les 8 h, amb una sortida de motocicletes Derbi. 

Aquesta marxa de motos antigues passarà per l’antic circuit del polígon industrial i, un cop al Circuit de Catalunya, es realitzarà una volta d’honor, prèvia a les 24 h de motociclisme.

Des de primera hora, també es podrà gaudir del programa de Catalunya Ràdio "El suplement" que en Roger Escapa i el seu equip emetran en directe des de Carrencà. El programa viurà la festa del centenari entrevistant a diferents personalitats vinculades a la història de la companyia martorellesenca. 

La jornada acabarà a les 12 h amb la presentació del pòdcast "100 anys d'història de Derbi" a càrrec del magazín La Mira que transportarà als oients a viure com va néixer i triomfar la indústria fundada per Simeó Rabasa, tant en l'àmbit empresarial com en l'esportiu. 

Pendents d'instal·lar el rètol de Derbi 

Amb tot, durant la jornada de dissabte encara no es podrà visualitzar el rètol que durant tants anys va il·luminar la façana de Derbi i que l'Ajuntament tenia previst col·locar a la rotonda de Can Puig, després d'haver-lo adquirit l'any passat.

Les obres que s'estan duent a terme en aquest punt del polígon s'han endarrerit i l'Ajuntament haurà d'esperar que finalitzin per poder ubicar-hi l'emblema de Derbi, segons ha explicat a aquest diari, l'alcalde Marc Candela.

Així i tot, el consistori martorellesenc ja té el projecte confirmat per part de la Diputació, el qual està previst que s'aprovi per junta de govern aquest dijous. L'actuació, a banda d'incloure la col·locació del mític llorer de Derbi també preveu instal·lar unes lletres de Benvinguts a Martorelles

Edicions locals