La Policia Local de Martorelles comença a provar el nou radar mòbil

El dispositiu, que encara no està sancionant, ha de servir per controlar l'excés de velocitat al municipi

Societat

La Policia Local de Martorelles comença a provar el nou radar mòbil
La Policia Local de Martorelles comença a provar el nou radar mòbil | Aj. Martorelles

La Policia Local de Martorelles ha començat a provar un nou radar mòbil al poble. El dispositiu està en fase de proves, és a dir, encara no està sancionant els conductors. Un cop finalitzin aquestes proves, però, l'objectiu és col·locar-lo en aquelles zones del municipi on els agents hagi detectat una problemàtica d'excés de velocitat més recorrent.

Segons el regidor de Convivència i seguretat, Roger Parera, la finalitat és millorar la seguretat dels conductors i, en cap cas, rere la seva instal·lació hi ha una finalitat recaptatòria: "Sempre que s'instal·li el radar, quan aquest ja estigui operatiu, avisarem a través de les xarxes socials de la Policia Local el mateix dia", apunta Parera. 

La intenció d'aquesta actuació és evitar les velocitats excessives que es produeixen a alguns carrers del nucli urbà i el polígon, on se'n farà un major ús: "En aquesta fase de proves hem detectat vehicles a 70 km/h pel carrer de Colom, quan s'ha d'anar a 30 km/h, o un altre a 83 km/h al carrer de la Carrerada quan el límit és 50 km/h", posa d'exemple Parera.

Les proves realitzades a l'avinguda d'en Piera, d'altra banda, indiquen que els vehicles circulen a una velocitat adequada. El control de velocitat per radar mòbil està senyalitzat a les entrades i sortides del municipi. 

Per altra banda, dijous passat a la sala de plens de l'Ajuntament es va celebrar la primera Junta Local de Seguretat de Martorelles. 

 

 

 

Edicions locals