Yolanda Ojeda serà la candidata de Santa Maria en Comú a les municipals de 2023

El partit valora el seu perfil gestor i els coneixements en l'àmbit municipal

Política

Yolanda Ojeda serà la candidata de Santa Maria en Comú a les municipals de 2023
Yolanda Ojeda serà la candidata de Santa Maria en Comú a les municipals de 2023

Santa Maria en Comú ha triat Yolanda Ojeda com a candidata de la formació per a les eleccions municipals de 2023, en substitució d'Olivia Mones, que en va ser la cap de llista el 2019.

Ojeda és jurista i, en l'àmbit laboral, és treballadora de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Precisament, els seus coneixements de l'administració municipal i el seu perfil gestor han estat valorats pel partit a l'hora de fer la tria de la candidata. "Espero estar a l'altura del que van aconseguir les meves companyes i els meus companys durant els 8 anys que van estar al govern, sense els quals no hauria pres aquesta decisió, que m'han animat i engrescat", explica Ojeda, qui ja va formar part de les llistes de Santa Maria en Comú en les passades eleccions tot i que no a llocs de sortida.

Ojeda marca com a objectius de la formació fer de Santa Maria "un lloc amb més cohesió social, amb més serveis, preservant l'entorn privilegiat del qual disposem, sumant per guanyar vida", apunta. La cap de llista dels comuns defensa mantenir la identitat del poble i les seves "peculiaritats, úniques i que val la pena preservar", diu.

La candidata es postula per ser una alcaldessa "de totes les veïnes i veïns del poble, sense cap excepció, des del més petit al més gran, amb independència d'ideologies polítiques, condició social, identitat sexual, edat, veïns: "Tenir un poble on tothom se senti còmode, assolint el màxim dintre de les nostres possibilitats, amb propostes innovadores, imaginatives, feministes i ecologistes però sobretot, que aquestes propostes surtin del poble", conclou.

Fa gairebé 20 anys que Ojeda és veïna de la població. L'any 2016, juntament amb un parell de veïnes i veïns del poble, va crear l'Associació Taller de Música de Santa Maria de Martorelles, per apropar la música als més petits.

Edicions locals