Can Roda guardonat amb els Vinari d'Enoturisme

El celler ha estat premiat amb la Millor Activitat Mediambiental de Catalunya

Economia

Pepi Milà, propietària del celler Can Roda
Pepi Milà, propietària del celler Can Roda

El celler Can Roda, de Santa Maria de Martorelles, ha rebut el premi Vinari d'Enoturisme a la Millor Activitat Mediambiental de Catalunya. El guardó, que van recollir les germanes Pepi i Rosa Milà, ha estat pel curs de plantes comestibles i maridatge de vins que realitza el celler en col·laboració amb Evarist March, expert en plantes, de l'empresa Naturalwalks.

"Estem molt contents. No ens ho esperàvem", manifestava la Pepi Milà, propietària del celler martorellesenc que amb aquest guardó situa una de les seves propostes enoturístiques com la millor de Catalunya.

Els Premis Vinari d’Enoturisme 2022, organitzats pel diari digital Vadevi, es van donar a conèixer dijous 9 de juny en un acte celebrat als jardins del Restaurant El Celleret de Família Torres, a Pacs del Penedès. 

L'objectiu d'aquests guardons és potenciar l’enoturisme de qualitat a Catalunya i fomentar-ne la difusió com a activitat de proximitat i estimular-ne la pràctica. També es proposen incentivar els cellers, empreses i entitats d’àmbit privat, amb seu a Catalunya, a la millora contínua de les seves ofertes i a innovar a l’hora de plantejar noves propostes.

Edicions locals