El CF Martorelles recupera el filial per la temporada vinent

El club martorellesenc tornarà a comptar amb un equip B a Quarta Catalana

Esports

El juvenil, d'on sortiran la majoria de jugadors del filial
El juvenil, d'on sortiran la majoria de jugadors del filial | CF Martorelles

El CF Martorelles tindrà un filial a la temporada 2022/23. El club martorellesenc recuperarà l'equip B l'any que ve, després d'uns anys sense disposar del filial. El nou equip jugarà a Quarta Catalana, una categoria per sota del primer equip. L'entrenador d'aquest nou filial serà el tècnic Miguel Ángel Lozano.

El CF Martorelles B iniciarà el seu nou camí a Quarta Catalana, la divisió més baixa del futbol català. Tot i això, l'objectiu de l'equip no serà l'ascens, sinó donar l'oportunitat als joves del club martorellesenc. El juvenil es va proclamar campió de lliga aquesta temporada, un fet que ha desencadenat la creació d'aquest filial.

Jonathan Almeda, president del CF Martorelles, afirma que ja tenen l'equip "pràcticament fet i tancat". El dirigent assegura que l'equip estarà competint "segur" al setembre. Almeda explica que recuperar el filial era una prioritat pel club, per facilitar el salt dels jugadors juvenils a les categories sènior. El president detalla que tenien diversos juvenils llestos per donar el salt i que "alguns l'han fet al primer equip i altres aniran a aquest nou filial". El conjunt B estarà format majoritàriament per jugadors joves de la casa.

Edicions locals