Víctor Toro, nou entrenador del CF Martorelles

El tècnic arriba provinent del CE Santa Eulàlia i substitueix a Jonathan Almeda

Esports

Víctor Toro, el nou entrenador del CF Martorelles
Víctor Toro, el nou entrenador del CF Martorelles | Víctor Toro

Víctor Toro és el nou entrenador del primer equip del CF Martorelles. L'entrenador arriba des del CE Santa Eulàlia, que aquesta temporada competia al mateix grup del Martorelles. Toro substitueix a la banqueta a Jonathan Almeda, qui a partir d'ara s'ocuparà exclusivament de la presidència del club.

Víctor Toro portava dos anys al capdavant de l'equip de Santa Eulàlia de Ronçana, amb el qual va aconseguir l'ascens de Quarta a Tercera Catalana la temporada anterior i la quarta posició a Tercera aquest any, per sobre del CF Martorelles.

L'objectiu de Toro a la banqueta serà acabar a les posicions altes de la classificació, segons el president del club Jonathan Almeda. El dirigent vol "pujar l'equip a Segona" on mai han estat, tot i que reconeix que és "molt difícil". Per assolir-ho, el club ja està preparant "alguns fitxatges i algunes baixes", explica Almeda. Tot i això, encara no hi ha "res decidit". 

A més, Jonathan Almeda també destaca que els hi agradaria que el primer equip "tornés al grup del Vallès Oriental", ja que aquest any han competit al del Vallès Occidental.

Edicions locals