Goodman compra els terrenys de la Tenería per fer-hi un centre logístic

El solar de la històrica fàbrica molletana és de 44.000 metres quadrats

Economia

El sector logístic continua creixent a Mollet. La multinacional Goodman, promotora de naus logístiques, ha comprat a la immobiliària Casacuberta els terrenys de l'antiga Tenería per desenvolupar-hi un centre logístic.

Segons publica el diari Expansión, les antigues naus de la històrica fàbrica Tenería Moderna Franco-Española de Mollet deixaran pas a un centre logístic.

La parcel·la adquirida per Goodman, compta amb una superfície de 44.000 metres quadrats i 60.000 metres quadrats d'edificabilitat. Les bones comunicacions amb connexió directa a dues de les principals vies d’accés nord a Barcelona: les carreteres C-33 i C-17 i la situació al costat de l’estació de Mollet-Sant Fost, han estat algunes de les característiques valorades per Goodman, que és un dels principals promotors de naus logístiques del món amb més de 46.000 milions d’actius en gestió.

Segons Expansión, el cost de la compravenda dels terrenys ha estat d’uns 17,6 milions d’euros i la companyia planejaria construir-hi una plataforma logística multiplanta com les que té a Molins de Rei (Baix Llobregat) i Castellbisbal (Vallès Occidental).

Edicions locals