La Pastisseria Viñallonga guanya el premi a la millor coca de llardons de Sant Joan de Catalunya

A partir de demà ja es podrà comprar als establiments que la pastisseria té a Mollet i Montornès

Economia

La millor coca de llardons de Sant Joan, obra de la Pastisseria Viñallonga
La millor coca de llardons de Sant Joan, obra de la Pastisseria Viñallonga | Pastisseria Viñallonga

La Pastisseria Viñallonga –amb establiments a Montornès i Mollet– ha guanyat el premi a la millor coca de Sant Joan, en la categoria de coca de llardons.

En la quarta edició d'aquest certamen organitzat per Sr y sra Cake i que compta amb el suport, entre d'altres, del Gremi de Flequers, la pastisseria baixvallesana ha estat guardonada per la seva coca de llardons, "una coca clàssica de pasta de full i pinyons per sobre", descriu la Marga Viñallonga, qui destaca la felicitat amb la qual van rebre la bona nova.

"És el quart any que ens presentem al premi i ho vam rebre amb una mar d'il·lusió, cridant, saltant, abraçant-nos. No ens ho esperàvem", assenyala la Marga, qui considera que aquest és "un reconeixement per a tot l'equip i per la feina feta durant molts anys", primer engegada pels pares.

A conseqüència del premi, des d'aquest matí la pastisseria ja ha començat a rebre trucades de clients per encarregar les coques, quan encara manquen tres setmanes per a la revetlla. Encara no se'n poden comprar, però a partir de demà ja es podrà comprar a la Pastisseria Viñallonga la millor coca de llardons de Sant Joan.

| Pastisseria Viñallonga

 

Edicions locals