Finalitza el termini per presentar candidatura als premis Futur Cambra

Els guardonats es donaran a conèixer durant la celebració del Dia de la Cambra, el pròxim 16 de juny

Economia

Aquest dimecres, 25 de maig, acaba el termini per presentar candidatura a optar als Premis Futur Cambra. Els guardons reconeixen el futur talent de la comarca, així com el treball i compromís dels centres de formació i les empreses vallesanes en la transparència de les competències personals i professionals necessàries per a la transició al món laboral.

L'entrega de la segona edició dels Premis Futur Cambra es farà el pròxim 16 de juny, en el marc de la celebració del Dia de la Cambra 2022 al Vallès Oriental. La trobada que reunirà en un mateix espai els principals actors economicoempresarials i polítics de la comarca, començarà a les 19 h i tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers.

La present edició comptarà amb la participació del físic i meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, Enric Agud Piqué, qui oferirà la conferència I al 2031, què? Agud analitzarà com l’emergència climàtica ens condueix cap a una societat més sensible amb l’entorn i cap a un model econòmic més sostenible.

Tanmateix, l’acte comptarà amb la participació del president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall i Clavé, el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Barcelona, Toni Fitó i Baucells, i alcaldes i alcaldesses de la comarca.

Edicions locals