Doblet de campiones per l'UEB Martorelles

El pre-infantil i el pre-mini femenins han aconseguit el títol de lliga

Esports

El pre-infantil celebrant la fita aconseguida
El pre-infantil celebrant la fita aconseguida | Ajuntament de Martorelles

El pre-infantil i el pre-mini femenins de l'UEB Martorelles han aconseguit els seus objectius. Ambdós equips arribaven a la setmana decisiva amb possibilitats d'assolir el títol de lliga i ho han fet en els dos casos. D'aquesta manera, l'UEB Martorelles tanca una gran temporada en l'àmbit del bàsquet base.

El pre-infantil femení va guanyar a l'AB Premià per 78-31, aconseguint la victòria que els hi feia falta per assegurar el títol de lliga. Per la seva part, el pre-mini femení va guanyar dissabte al Sant Gervasi de Mollet per 30-6. El resultat els hi ha permès mantenir la primera posició davant el Maristes Ademar i endur-se el trofeu.

Destaca l'èxit d'aquests dos equips per diferents motius. El pre-infantil està format exclusivament per jugadores de Martorelles, mentre que el pre-mini disputava la seva temporada de debut.

Finalment, el pre-mini masculí va tancar un gran cap de setmana per la UEB Martorelles, assegurant la segona plaça. Els martorellesencs van superar a l'ACB Palau per 59-50 i van mantenir aquest gran resultat a la lliga.

Els tres equips del club de Martorelles van poder celebrar els èxits davant l'afició local, que va omplir el Pavelló Municipal per animar a les nenes i nenes de les categories base de l'entitat.

Edicions locals