Tres martorellesencs, a la final de l'Audi Creativity Challenge

El Gerad i el Roger Truyols i la Margot Gilabert són els finalistes

Societat

D'esquerra a dreta: Gerard Truyols, Roger Truyols i Margot Gilabert, creadors de Código Verde
D'esquerra a dreta: Gerard Truyols, Roger Truyols i Margot Gilabert, creadors de Código Verde

Els joves martorellesencs Gerard Truyols, Margot Gilabert i Roger Truyols s’han classificat per a la final de la 7a edició de l'Audi Creativity Challenge, una competició amb la qual la marca alemanya repta el jovent a presentar les idees més creatives per transformar el futur.

La final se celebrarà el 18 de juny a Madrid. El trio de martorellesencs s'hi ha presentat i ha arribat a la final amb el seu projecte Código verde, una aplicació mòbil que vol millorar el consum responsable i la gestió dels residus domèstics.

L'aplicació té l'objectiu de motivar, conscienciar i educar en el consum responsable i la gestió de residus de les famílies a través d'una aplicació mòbil que serà gestionada per l'Ajuntament de cada municipi: "Volem que les famílies treballin en equip per millorar els seus hàbits i les seves dinàmiques mediambientals", apunta Roger Truyols.

Per això l'aplicació permetrà crear un clan amb el seu nom i escut personalitzat per tal que les famílies competeixin per quina és la que millor gestiona els seus residus. Cal destacar, a més, que han arribat a un acord de col·laboració amb RAC1 per poder disposar a l'aplicació Código Verde de tots els podcasts del programa mediambiental Oxigen.

Edicions locals