L'UEB Martorelles podria acabar amb dos equips campions de lliga

Les categories més petites del club tanquen la temporada aquest cap de setmana amb grans aspiracions

Esports

Un dels equips de base de l'UEB Martorelles
Un dels equips de base de l'UEB Martorelles | UEB Martorelles

Els equips de base de l'UEB Martorelles acabaran la temporada aquest cap de setmana amb opcions a acabar a dalt de la classificació. El pre-infantil femení podria proclamar-se campió de lliga si guanya aquest dissabte al Premià, mentre que el pre-mini femení també podria aconseguir-ho al partit contra el Sant Gervasi de Mollet.

A més dels dos possibles campions de lliga, l'UEB Martorelles també compta amb el pre-mini masculí, que finalitzarà la lliga en segona posició.

Pel que fa als equips sèniors, el masculí ja ha acabat la temporada i ho ha fet en desena posició amb 7 victòries i 15 derrotes. El femení encara té partits per endavant, però de moment ocupa l'última plaça de la segona fase de la lliga.

"Nosaltres no ens regim per mirar com ha acabat el sènior, sinó que volem fer créixer el club a partir dels equips de base" explica el president de l'UEB Martorelles, Albert Nogueres. Per això, el mandatari valora la temporada com "un èxit" perquè han tingut "més equips competint que mai". En total, l'UEB Martorelles ha comptat amb 8 equips competint aquesta temporada, més un d'escola que ha acabat l'any amb "més de 20 nens i nenes", segons el president.

Nogueres explica que des del club posen el focus a "les primeres i segones posicions dels equips base", ja que són "els èxits del club aquesta temporada". D'aquests conjunts, el dirigent destaca especialment el pre-infantil femení que està format "totalment amb nenes de Martorelles. Això és molt remarcable". En aquest sentit, Nogueres explica que des del club volen "seguir fomentant l'esport femení", atès que actualment compten amb "més equips femenins que masculins".

De cara a la pròxima temporada, el president espera estrenar "3 o 4 equips nous" que els facin arribar a "entre 14 i 15 equips". Nogueras ho veu un objectiu factible, ja que en l'actualitat tenen "totes les categories de base pràcticament plenes".

Edicions locals