La Setmana esportiva torna del 29 de maig al 5 de juny

L'Ajuntament i els clubs esportius del municipi organitzaran actes esportius de tota classe

Esports

L'alcalde Marc Candela amb la samarreta de la Caminada Popular d'aquest any
L'alcalde Marc Candela amb la samarreta de la Caminada Popular d'aquest any | Ajuntament de Martorelles

Martorelles

L'Ajuntament de Martorelles ha anunciat una nova edició de la Setmana esportiva, que enguany se celebrarà entre ells diumenges 29 de maig i 5 de juny. La setmana comptarà amb actes i competicions de diversos esports, entre els quals destaca l'acte de cloenda: la setena Caminada Popular de Martorelles.

La Setmana esportiva arrencarà el diumenge 29 de maig amb un Campionat de futbol 3x3 de categoria escola i una exhibició de karate a càrrec del Club Karate Martorelles. La pista del pavelló acollirà els dos actes, el futbol al matí i el karate a la tarda. Dilluns serà el dia de la raqueta, on tots els majors de 12 anys podran provar i practicar esports com el pickleball, el tennis taula i el bàdminton.

Pel dimarts, l'Ajuntament prepara una exhibició de gimnàstica a càrrec de la gent gran del gimnàs municipal i la monitora Maria Carmen Portillo. També hi haurà una classe d'aeròbic i zumba dirigida pels monitors del gimnàs. La gent gran tindrà una altra activitat dimecres al matí, amb una caminada dedicada a les persones majors de 60 anys. A la tarda serà el torn del CF Martorelles que jugarà diversos amistosos de futbol base contra el Hetton School d'Anglaterra.

Dijous hi haurà una exhibició de l'escola esportiva i divendres se celebrarà un campionat obert de petanca al Parc de Can Sunyer i una passejada en bici sense edat.

El cap de setmana del 4 i 5 de juny tindrà els actes principals de la Setmana esportiva. El campionat de futbol 3x3 i el campionat de bàsquet 3x3 (de l'UEB Martorelles) ocuparan el pavelló municipal durant tot el dissabte. Diumenge, el CF Martorelles jugarà un partit prebenjamí contra el RCD Espanyol.

La setmana tancarà amb l'activitat principal: la caminada popular de Martorelles, que celebrarà la seva setena edició. La caminada tindrà dos recorreguts: un de 7,6 km i un de 12,8 km. Tots dos recorreran la Serralada Litoral, començaran al camp de futbol i acabaran a la pista annexa al pavelló. Les inscripcions per la caminada es poden fer fins al 29 de maig a la web de l'Ajuntament.

Edicions locals