Martorelles se suma a una acció de sensibilització vers el maltractament a la gent gran

'No maltractis el reflex del teu futur' és el mom de la campanya endegada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental

Societat

| Grifols

L'Ajuntament de Martorelles ha donat suport a una acció de sensibilització vers el maltractament a la gent gran. Es tracta de la campanya  No maltractis el reflex del teu futur, endegada pel grup de prevenció de Maltractes a la Gent gran del Consell Comarcal del Vallès Oriental, del qual el consistori martorellesenc en forma part. 

Aquesta acció està emmarcada dins de la campanya Tracta’m bé i es realitza conjuntament amb alumnes d’Integració Social de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu i el Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental.

Al llarg del mes de maig es duran a terme entrevistes a diferents municipis, aquestes entrevistes les faran a persones que del carrer, a punts estratègics amb afluència de persones de totes les edats. La idea és comprovar el coneixement, o desconeixement, que hi ha sobre aquest fenomen, alhora que provoquem reaccions en les persones entrevistades per tal de fer visible aquesta xacra.

Després de les entrevistes es lliurarà un tríptic informatiu amb alguns conceptes bàsics i indicacions on dirigir-se en cas de sospita o evidència. 

Els resultats es publicaran el 15 de juny, Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i els maltractaments a persones grans.

Edicions locals