'Tres accions sobre la societat patriarcal', amb Escandall Teatre

La representació serà diumenge al poliesportiu de Santa Maria

Cultura

Imatge del segon acte de l'espectacle d'Escandall Teatre
Imatge del segon acte de l'espectacle d'Escandall Teatre | Escandall Teatre

La companyia Escandall Teatre representarà diumenge (12.15 h) al pavelló poliesportiu de Santa Maria l'espectacle XX. Tres accions sobre la societat patriarcal.

La proposta està dividida en tres actes on es reflexiona sobre alguns aspectes micromasclistes de la societat. Des de l'humor i la tragèdia es reflexiona sobre les floretes (piropos), les dones florero i la moda. Cadascuna de les tres intervencions tenen un to innocent i naïf que acaba en tragèdia. Tanmateix, tècnicament, artísticament i temàticament les tres accions són radicalment diferents.

"L'obra versa sobre el paper que desenvolupa la dona en aquesta societat patriarcal", apunta la companyia, alhora que destaca que l'actuació "està pensada per ser representada al carrer davant de qualsevol tipus de públic", tant infants i adolescents, com adults i gent gran. L'entrada és gratuïta.

La Flor acull el tercer Enotast

El mateix diumenge, però a les 11 h, la Marisqueria La Flor acull el tercer Enotast de Santa Maria, amb les explicacions del sommelier Dani Garcia. S'hi podran degustar dues tapes exquisides maridades amb dos vins de la terra de la Pansa Blanca, DO Alella. El preu és de 8 euros i cal inscriure's a enoturismedoalella.com.

Edicions locals