Conveni entre el Consell Comarcal i la Cambra del Vallès Oriental per enfortir el teixit productiu

Les dues institucions es comprometen a treballar conjuntament per afavorir, entre d'altres, la creació de llocs de treball de valor afegit

Economia

Jaume Aragall i Emilio Cordero, amb Jordi Manils, dijous
Jaume Aragall i Emilio Cordero, amb Jordi Manils, dijous

El Consell Comarcal i la Cambra del Vallès Oriental han signat un conveni que els compromet a treballar plegats per "afavorir la creació de llocs de treball de valor afegit, un creixement econòmic sostingut i la recuperació dels sectors econòmics". D'aquesta manera, es pretén enfortir també el teixit productiu del territori després de l'impacte de la Covid-19.

En l'acord, les dues institucions es comprometen a difondre els programes i serveis per ajudar les empreses en situacions de crisi, i oferiran suport en l'impuls i la promoció de projectes vinculats al desenvolupament econòmic local d'àmbit comarcal o supracomarcal.

"L'objectiu és treballar i oferir eines al teixit productiu per revertir l'embat econòmic que ha provocat la Covid-19 i l'actual inflació, tant pel que fa a l'emprenedoria, la innovació, la internacionalització, els tràmits empresarials, la digitalització i les noves tecnologies", assenyalen.

Aquesta vinculació contribuirà a desenvolupar actuacions conjuntes i també permetrà compartir projectes en benefici de les empreses de la comarca, donant suport a les seves iniciatives i acompanyant-les en la seva projecció econòmica.

L'acord el van signar dijous el president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, i el president del Consell Comarcal, Emilio Cordero. A l'acte també va assistir-hi el vicepresident segon i conseller de Promoció Econòmica i Estudis, Jordi Manils.

Edicions locals