Mollet, Parets i Sant Fost acolliran les taules baixvallesanes de la consulta ciutadana sobre monarquia o república

Hi haurà una desena de taules on es podrà votar dissabte en la consulta no vinculant que es farà a tot l'Estat

Política

Mollet i Parets acolliran les taules baixvallesanes de la consulta ciutadana sobre monarquia o república
Mollet i Parets acolliran les taules baixvallesanes de la consulta ciutadana sobre monarquia o república

La Plataforma Consulta Popular Estatal Monarquia o República està enllestint els preparatius per a la consulta que es farà dissabte i que comptarà amb una desena de taules al Baix Vallès.

La consulta, de caràcter no vinculant, té com a objectiu que la ciutadania pugui donar la seva opinió sobre el model d'estat a l'estat espanyol i es farà de manera simultània amb unes 700 taules repartides per diversos punts de l'Estat, 150 de les quals a Catalunya.

A Mollet, s'habilitaran set punts de votació. En concret, la ciutadania podrà votar de 10 h a 15 h a set punts: la Rambla Nova (a l'altura de Col·legis Nous), el carrer Barcelona (al quiosc municipal), al parc de Can Borrell, a la plaça Cinco Pinos, a la rambla Fiveller, a l'avinguda Llibertat (mercat) i a l'estació de Mollet-Sant Fost.

Una trentena de persones estan organitzant la consulta a Mollet, on l'organització espera que es puguin recollir entre 3.000 i 4.000 vots. "La gent que s'apropi a votar no haurà de donar ni el seu nom ni DNI, serà un vot anònim però sí que demanarem codi postal, gènere i edat, per poder fer posteriorment l'estadística", diu Antonio López, membre de l'organització de la consulta.

A Parets del Vallès s'instal·laran tres taules, que estaran situades al passeig de Ronda, a tocar de la riera, a l'avinguda Catalunya amb el carrer Monistrol, i a l'avinguda Catalunya a tocar del Pavelló.

Per últim, a Sant Fost, es podrà votar en la taula situada a la plaça de la Vila.

L'horari de votació en aquesta desena de taules serà de 10 a 15 h, i a partir de les 20 h es podran donar resultats. Finalment, tot i que estava previst que es pogués votar també a Montornès, problemes de l'organització local han fet que la taula prevista hagi caigut.

Al Vallès Oriental també es podrà votar a l'Ametlla, Canovelles i Granollers.

 

 

 

Edicions locals