Marc Candela anuncia oficialment la seva candidatura a les eleccions municipals

Ho ha fet en un acte acompanyat de la vicepresidenta del Parlament Alba Vergés

Política

Marc Candela i Alba Vergés a l'acte de la Festa de la República
Marc Candela i Alba Vergés a l'acte de la Festa de la República

Martorelles

Marc Candela encapçalarà per quart cop la llista d'ERC a Martorelles a les eleccions municipals. L'actual alcalde ho va fer oficial a la Festa de la República, un acte que va comptar amb la presència d'Alba Vergés, vicepresidenta del Parlament de Catalunya i candidata a l'alcaldia d'Igualada.

A l'acte, celebrat dissabte al Celler de Carrencà, van assistir una trentena de persones que van poder escoltar a Marc Candela i a Alba Vergés, moderats per la regidora martorellesenca Anna Nogueras.

Marc Candela serà el cap de llista d'ERC a Martorelles per quart cop consecutiu i buscarà la seva tercera legislatura al capdavant del consistori. El candidat afronta el repte "amb molta il·lusió" i "content i confiant" amb el seu equip.

Respecte a les persones que l'acompanyaran, Candela va explicar que tenen "voluntat de relleu i d'anar regenerant l'equip". Per això, l'alcalde va afirmar que hi haurà gent que faci "un pas endavant". A l'acte també es van anunciar els primers llocs de la llista del partit, on la regidora Anna Nogueras repetirà com a número 2. Al tercer lloc sí que es produirà un canvi: l'actual regidor d'Urbanisme Gerard del Caño substituirà a Joan Marc Flores. 

Per la seva part, Alba Vergés va destacar la proximitat de Candela amb la ciutadania: "La gent valora molt ser proper i ser-hi, estar sempre al costat dels veïns i veïnes". La vicepresidenta del Parlament va també remarcar "la dificultat d'aconseguir el suport majoritari de la ciutadania". Vergés va explicar la importància de la política municipalista, que per al seu partit "és imprescindibles. El país es fa poble a poble".

Una legislatura difícil

A l'acte, l'actual alcalde també va voler fer un balanç dels tres anys de l'actual mandat, que va qualificar de "molt complicat". Candela va detallar que "la covid ha afectat els projectes que teníem en cartera" i que per aquest motiu "no arribarem en alguns d'ells". Donades aquestes circumstàncies, l'alcaldable es planteja quatre grans projectes per la pròxima legislatura: acabar la reforma del pavelló i la zona esportiva; aprovar i començar a desenvolupar el pla urbanístic i millorar els espais públics i culturals, com La Vinya o la Masia de Can Carrencà.

 

 

Edicions locals