Dos joves emprenedors creen un detergent ecològic que distribueixen des de Martorelles

Es tracta de les tires biodegradables Natulim

Economia

El David Weiss i el Lluís Montull amb el seu detergent ecològic
El David Weiss i el Lluís Montull amb el seu detergent ecològic

Fa dos anys, en plena pandèmia, dos joves, el David Weiss i el Lluís Montull, moguts pel seu esperit emprenedor i la seva consciència ecologista, decidien posar en marxa el seu projecte i canviar la manera de rentar la roba per una de més sostenible.
 

Després de mesos d'investigació, treien al mercat Natulim, unes petites tires biodegradables de detergent ecològic que s'introdueixen al bombo de la rentadora en substitució dels detergents convencionals. 

La companyia fa actualment més d'un any que distribueix aquest nou producte des de Martorelles: "Treballem amb l'empresa Formato 3 -situada al polígon martorellesenc-  que s'encarrega de l'emmagatzematge, la preparació i distribució de les comandes", explica el Lluís, un dels seus fundadors.

El producte es comercialitza al mercat espanyol, al francès i al portuguès i des de fa poc, també es pot trobar a Bèlgica i a Finlàndia.

L'objectiu d'aquests dos joves emprenedors és crear la primera empresa de detergents ecològics d'Europa: "Actualment, som els primers pel que fa a la venda de detergents ecològics online a Espanya i volem ser-ho també en l'àmbit europeu", destaca el Lluís.

I és que un 90% de les seves vendes són online. Els seus clients són majoritàriament, petites botigues i herbolaris.  

Edicions locals