Jonathan Almeda: "Volem donar vida al club sense perdre la familiaritat"

El nou president del CF Martorelles parla del seu projecte per a l'entitat

Esports

El nou president Jonathan Almeda (esquerra) i el seu predecessor Carles Sig (dreta) | CF Martorelles
El nou president Jonathan Almeda (esquerra) i el seu predecessor Carles Sig (dreta) | CF Martorelles

Martorelles

El CF Martorelles té nou president. Jonathan Almeda és un home de la casa, amb anys d'experiència al club en diversos càrrecs: coordinador, entrenador del primer equip... Ara, serà el president de l'entitat i té clares les seves apostes principals: reforçar el futbol base, el futbol femení i seguir amb la dinàmica ascendent del club.

Jonathan Almeda arriba a la presidència del CF Martorelles succeint a l'antic dirigent Carles Sig. Almeda té clar el seu model a seguir: "Creiem que podem millorar el club sense perdre la familiaritat, donar-li vida". Els seus objectius principals són reforçar aspectes que s'han desenvolupat en els últims anys del Martorelles. "La prioritat del club és apostar pel futbol base", explica el nou president. Un altre dels aspectes importants és "apostar pel futbol femení. El club té moltes noies que volen jugar al futbol".

Pel que fa al primer equip, que Jonathan Almeda seguirà dirigint, destaca que "ens agradaria pujar-lo a Segona Catalana. És una oportunitat pels nois del club". Per recolzar el sènior, Almeda també afirma que "la nostra idea és crear un filial per la temporada vinent". Així vol tenir lloc per permetre que tots els joves de Martorelles poguin jugar al futbol, inclús "repescar alguns que s'han anat a jugar a fora".

Al mandat de Jonathan Almeda també es veu en l'horitzó el centenari del club, que se celebrarà en dos anys. Tot i que encara queda temps, el president afirma que "ja van sorgint idees".

Un partit intolerable

El primer equip del CF Martorelles va haver de retirar-se del seu últim partit, que jugaven contra el Llano de Sabadell. L'equip baixvallesà es va trobar amb un ambient molt hostil, segons relata Almeda: "Vam rebre amenaces, insults, puntades de peu, cops de colze, de tot. Tant de l'afició com dels jugadors de l'altre equip". Tot i aquestes accions, l'àrbitre no va aturar el partit i el Martorelles es va acabar retirant del camp. Ara el club haurà de donar explicacions a la Federació Catalana, tot i que "el més probable és que ens multin a nosaltres" critica Almeda.

Edicions locals