Martorelles cedeix finalment a Correos l'antic local del carrer Primavera

La cessió es va aprovar per unanimitat en el ple de dilluns

Societat

El Ple de l’Ajuntament, va aprovar per unanimitat dilluns en el ple, l’inici de l’expedient de cessió d’un local al carrer Primavera 12, a la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos.

 El conveni arriba després de mesos de converses entre el consistori martorellesenc i Correos, després que la societat estatal els comuniqués la seva intenció de tancar l'oficina postal al poble, arran de la reestructuració que estaven fent al territori.

Amb aquesta cessió,  l'Ajuntament, qui també s'ha encarregat de les obres d'adequació del local, mantindrà l'oficina postal a la localitat: "Recuperem l'antic local del carrer Primavera, propietat municipal i que actualment no té cap activitat", deia l'alcalde, Marc Candela.

Candela també destacava la importància de l'acord: "Entenem que és un servei essencial per molta part de la nostra ciutadania i de les empreses", afegia.  Pel que fa a l’horari del servei, el batlle va assegurar que l’Ajuntament ha demanat ampliar horaris o adequar-los a l’horari laboral i que el diàleg continua.

Edicions locals