Oberta la convocatòria de la tercera edició del Premi TalentJoveVO

El guardó vol posar en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquen en un tipus de sector o activitat

Economia

Oberta la convocatòria de la tercera edició del Premi TalentJoveVO
Oberta la convocatòria de la tercera edició del Premi TalentJoveVO | Consell Comarcal del Vallès Oriental

El darrer Ple del Consell Comarcal ha aprovat les bases i la convocatòria de la tercera edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2021.
El premi vol posar en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquin en qualsevol mena de sector o d’activitat a la comarca o al món.

El guardó vol "fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut, tot i la seva joventut", informen els organitzadors.

El premi està adreçat a joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2021, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap mena de restricció quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme...).
 
El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any, que està previst que se celebri el 20 de maig.

Presentació de candidatures i elecció del guanyador

L’elecció i el recull de candidatures es farà de la mà dels ajuntaments de la comarca, els quals podran presentar un màxim de dos candidats per municipi. Els ajuntaments tenen temps fins al pròxim 11 d'abril de 2022 per presentar els seus candidats.
 
L’elecció del guanyador serà a càrrec d’un jurat que el componen un vocal designat per cada grup comarcal, un vocal designat pels ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental amb alcaldies que formin part d’una agrupació d’electors (independents), i estarà presidit pel president del Consell Comarcal.

Una santfostenca i un montornesenc els primers a endur-se el guardó

La primera edició la va guanyar Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles, d’un total de 12 candidatures presentades. La darrera edició del premi va ser per Marc Fuentes, veí de Montornès del Vallès i candidat de Vilanova del Vallès, d’un total de 12 candidatures.

Edicions locals