Taurus Group compra la planta de Class Plastics a Martorelles

La companyia preveu mantenir 56 dels 62 llocs de treball existents

Economia

La planta que Class Plastics té a Martorelles continuarà activa després que la multinacional catalana Taurus Group n'hagi adquirit la propietat. El grup que va començar a operar la setmana passada, segons fonts del sindicat CCOO, és un dels dos inversors que s'havia interessat per adquirir Class Plastics, després que el novembre passat la planta entrés en concurs de creditors -l'altra companyia interessada era el grup inversor Class Plastics Europe-.

Segons fonts sindicals, la companyia preveu mantenir 56 dels 62 llocs de treball existents. Pel que fa als acomiadaments, tot i que encara no s'ha confirmat, aquests afectarien principalment a posicions de direcció. El projecte de la companyia s'enfocarà, segons fonts sindicals, al sector de l'automoció.

Amb aquesta adquisició, el grup Taurus tornarà a operar des de Martorelles 15 anys després de la seva marxa de la localitat. La companyia va adquirir l'any 2004 la planta de Domar New Pool, però el 2006 es va veure abocada a un concurs de creditors per una caiguda de les vendes i va tancar el 2007.

Edicions locals