ERC tria de nou Marc Candela com a candidat a l'alcaldia de Martorelles

La formació va celebrar dissabte una assemblea per començar a perfilar l'estratègia per a les eleccions municipals del 2023

Política

El grup municipal d'ERC a Martorelles ha triat de nou Marc Candela com a candidat a l'alcaldia de Martorelles per a les pròximes eleccions municipals del 2023. Candela va ser escollit per unanimitat en l'assemblea que la formació va celebrar dissabte, en la qual ERC va començar a perfilar l'estratègia pels pròxims comicis.

Després de la seva reelecció, Candela va agrair a través de les xarxes socials la confiança dipositada pels seus companys de partit: "Vull agrair a les companyes d'ERC Martorelles, que per unanimitat, m'han fet confiança perquè torni a encapçalar la llista a les municipals del 2023 i seguir fent de Martorelles un poble viu", expressava Candela.

Aquesta serà la quarta vegada, des de l'any 2011, que Candela qui governa al municipi des del 2015, encapçala la llista dels republicans a Martorelles.

Nascut el 1984, Marc Candela és graduat en Arquitectura tècnica per la Universitat de Girona i té un màster de -Ciutat i urbanisme- per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Militant d’ERC des del 2004, ha estat membre de la direcció nacional de les JERC durant 6 anys com a secretari de Medi Ambient. Forma part de l’Executiva Comarcal i del Consell Nacional d’ERC i va ser regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Martorelles entre els anys 2011 i 2015. Actualment, també és el portaveu d'ERC al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Edicions locals