El risc de rebrot assoleix un nou rècord al Baix Vallès

La pressió a l'Hospital de Mollet no cedeix, tot i que la xifra d'ingressats es manté similar a la de la darrera setmana

Societat

El risc de rebrot ha assolit aquesta darrera setmana un nou rècord al Baix Vallès. Segons dades de la Generalitat de Catalunya, es troba en els 7.719 punts, la xifra més elevada registrada durant tota la pandèmia. Mentre que la Rt (la velocitat de reproducció del virus) ha experimentat un lleuger descens fins a arribar a l'1,14. També, els casos confirmats per PCR o Test d'Antígens Ràpid han disminuït lleugerament, passant dels 6.075 als 6.032 en l'última setmana.

A aquest episodi epidemiològic, s'hi afegeix la situació que viu l'Hospital de Mollet. Segons dades de la Fundació Sanitària Mollet (FSM), la pressió a l'Hospital no cedeix, tot i que la xifra de persones ingressades amb Covid-19 es manté similar a la registrada durant la darrera setmana.

Aquest dimecres el centre sanitari tenia 53 persones hospitalitzades amb coronavirus, una menys que la setmana passada i en els darrers set dies ha donat 50 altes.

Pel que fa a les defuncions, aquesta, ha estat una setmana novament dura al centre, que ha hagut de lamentar 5 morts de coronavirus, les mateixes que la setmana anterior.

Edicions locals