Mónica Utrilla, nova regidora de Martorelles en Comú Podem

La jove prenia possessió del càrrec, dilluns, durant el ple municipal

Política

Mónica Utrilla, nova regidora de Martorelles en Comú Podem
Mónica Utrilla, nova regidora de Martorelles en Comú Podem

Mónica Utrilla prenia aquest dilluns, en el ple municipal, possessió del càrrec de regidora de Martorelles En Comú Podem, en substitució de Juan Francisco García Caba, qui va renunciar el passat mes de desembre.

En el punt, que va ser el primer de l'ordre del dia, Utrilla va prometre "per imperatiu legal" el càrrec de regidora de l'Ajuntament de Martorelles. 

En el seu discurs, Utrilla va explicar que entra a l'Ajuntament amb "il·lusió i ganes", però sense oblidar-se de la gran responsabilitat que comporta el càrrec.

La martorellesenca va agrair el suport rebut del seu equip, i especialment del seu antecessor, qui va voler donar les gràcies "per la confiança que ha tingut amb mi", deia Utrilla qui reconeixia també el treball en equip, els canvis i les idees innovadores aportades per García Caba i assenyalava:"Volem continuar comptant amb el Juan".

Utrilla també va donar les gràcies a la seva parella i als seus familiars i amics pel suport rebut, alguns dels quals, van ser presents al ple, com la seva mare, qui des del públic va adreçar-li unes paraules.

Increment de la representació femenina al ple

Amb el nomenament de Mónica Utrilla el ple, per primera vegada, el representen més dones que no pas homes. En concret són sis les regidores que en formen part. Mentre que d'homes en són cinc, l'alcalde i quatre regidors. El fet el destacava el batlle, Marc Candela, durant el ple: "Per primera vegada al ple hi ha més dones que home. Anem per bon camí, tard, però per bon camí", remarcava l'alcalde.

 

Edicions locals